Cum se alege un sistem de alarmă?

   Alarmele au  un mare succes în lupta împotriva efracției în zilele noastre, mulți protejându-și valorile cu diferite tipuri de alarme pentru case, apartamente, mașini și afaceri. Folosind serviciul de monitorizare la distanță și implementând patrule, diferitele sisteme de alarmă pot fi mult mai eficiente, totuși sunt mulți care nu știu exact despre ce este vorba.

Tipuri sisteme de alarmă  

Conform principiului lor de funcționare, alarmele sunt fundamental diferite în ceea ce privește câți senzori dorim să le atașăm, câte zone dorim să folosim. Vrem să împărțim o anumită zonă în mai multe, astfel încât cele pe care nu le folosim să fie alertate. Fie cablate,fie pe soluție wireles,important este să obțineți o alarmă ușor de înțeles, adică ușor de utilizat!Desigur, este important și să ne protejăm bine valorile .

Sistemul de alarmă și monitorizare de la distanță

Monitorizarea de la distanță și alarmele sunt strâns legate. O alarmă poate exista fără monitorizare de la distanță, dar este necesară și o alarmă pentru monitorizarea de la distanță! Alarma este în esență un sistem de alarmă antiefracție, care de obicei dă un semnal sonor sau vizual în cazul unei intrări neautorizate și este de obicei posibil ca alarma să fie transmisă la distanță de către dispeceratul de monitorizare. Aici intervine monitorizarea de la distanță, despre care vorbim atunci când semnalul de alarmă ajunge la o firmă de monitorizare,care funcționează 24 din 24 de ore, unde sunt pregătiți să ofere imediat cea mai eficientă asistență.