Instalare rețele structurate și wireless

Retelistica este cea care mentine legatura intre servere si statiile de lucru, iar comunicarea intre echipamente este posibila doar prin intermediul unei retele bine puse la punct. In acest sens, este importanta asigurarea unor servicii retelistica profesionale.De-a lungul timpului, retelele au evoluat rapid, ajungand de la modele rudimentare, privite cu scepticism, pana la unele cu performante impresionante. In prezent, metodele de conectare sunt intr-un proces constant de dezvoltare si sunt foarte diverse, cuprinzand o gama foarte variata de cabluri clasice pe cupru (UTP FTP) si de fibra optica, precum si legaturi prin radio cum ar fi Wi-Fi sau Bluetooth.

Pentru ca retelistica sa functioneze in conditii optime, este foarte important ca infrastructura sa fie bine protejata, sa nu aiba brese de securitate si sa fie dimensionata corect.

Noi asiguram toate aceste lucruri prin intermediul serviciilor de retelistica pe care le punem la dispozitie: retele wireless, retele LAN, gestiune retea (echipamente retelistica), solutie network inventory (inventarierea echipamentelor din retea), implementare retele virtuale private (VPN), proiectare arhitectura retea, dimensionare retea.