Prin personalul specializat si avizat , asiguram mentenanta pentru intreaga gama de sisteme de securitate, astfel incat sistemele detinute de d-voastra sa functioneze in parametrii optimi proiectati, pe o perioada indelungata de timp.

Normele legale in domeniul sistemelor de securitate ( Art 10, litera d, aliniatul 5, din ANEXA 7 a Hotararii 301/2012) impun, pentru beneficiarii sistemelor de securitate realizarea reviziilor tehnice perioadice a sistemelor de securitate.

  Reviziile tehnice periodice includ toate operaţiunile necesare pentru menţinerea în stare de funcţionare a subsistemelor tehnice instalate la parametrii proiectaţi, iar frecvenţa acestora se stabileşte de beneficiar, în funcţie de riscurile la adresa securităţii fizice şi a mediului ambient, însă cel puţin o revizie pe semestru

Aceste servicii de mentenanta sunt adresate  tuturor persoanelor fizice sau juridice, detinatoare de sisteme de securitate:

  • sisteme de control acces si pontaj pe baza de cartela de proximitate si amprenta;
  • sisteme de alarmare la efractie;
  • sisteme de detectie incendiu;
  • sisteme de televiziune cu circuit inchis;
  • sisteme de interfonie si videointerfonie

Achizitionarea unui sistem de calitate, produs de o firma renumita in domeniu, prin fiabilitatea ridicata a produselor, nu elimina necesitatea realizarii operatiilor de intretinere. Trebuie avut in vedere ca un sistem de securitate este compus din mai multe echipamente electronice, a caror functionalitate trebuie verificata periodic.

Aceste verificari periodice includ operatiunile necesare pentru mentinerea operationala si in stare de functionare a sistemului de alarmare la efractie, urmarindu-se daca sistemul este functional in totalitatea sa, daca elementele de detectie prezinta probleme de integritate sau functionalitate.

Prin incheierea unui contract de prestari servicii, societatea noastra asigura servicii de mentenanta preventiva si corectiva  asupra sistemelor de securitate.

Realizarea operatiilor de mentenanta a sistemului de securitate pe baza unui contract  vă asigură verificarea periodică a sistemului de securitate, tratarea cu prioritate a sesizării dumneavoastra, precum şi tarife preferenţiale ale manoperelor. 

Este foarte important sa tratati  cu maxima seriozitate aceasta mentenanta a sistemului de securitate si sa nu lasati in sarcina hotilor testarea sistemului d-voastra.    

Sisteme de supraveghere

Sisteme antiefracție

Interfoane și videointerfoane

Rețelistică