Oferta de preț se va întocmi numai după o vizită în locația Dvs. De obicei durează 1-3 zile,

În baza Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, societăţile trebuie să adopte măsuri de securitate pentru spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea. Întrucât prin aceste măsuri trebuie să se asigure paza în mod efectiv, în funcţie de riscurile specifice, în prealabil, trebuie întocmită analiza de risc la securitate fizică. 

Da,oferim servicii complete,analiză de risc,proiectare,instalare,mentenanță si supraveghere/dispecerizare/intervenție rapidă.

În majoritatea cazurilor nu,încercăm să întocmim o ofertă cât mai corectă.Însă în cazuri rare pot apărea.Dar suntem flexibili și reducem la minim eventualele modificări față de oferta dată.

Da,puteți să cereți,dar modificările se efectuează numai după un acord comun și în limita bunului simț.

Da,oferim serviciii de monitorizare pentru sistemele de supraveghere și dispecerizare,intervenție rapidă prin partenerii noștrii. 

Da,pentru că ne plac provocările,oferim servicii de dezvoltare sau modernizare pentru sistemele de securitate deja existente.

Pentru sistemele montate de firma noastră oferim o garanție de 1 an pentru instalație,2 ani pentru echipamentele instalate.Instalația(cablajul,mufele,dozele) se remediează gratuit,pentru inlocuirea echipamentelor aflate în garanție percepem o taxă de deplasare și o manopera de 150 Ron/oră începută.

[contact-form-7 id="332" title="Contact form page FAQ"]