Kaputelefonok

A kaputelefon rendszer telepítése nagyobb biztonságot nyújt a tömbháznak.
Könnyedén megtaláljuk a legjobb műszaki megoldást minden egyes vevői igényhez. Kiterjedt erőforrásainknak köszönhetően kiváló minőségű megoldásokat kínálunk Önöknek.
A lakóépületbe  idegeneknek való bejutási lehetősége korlátozása érdekében a tömblépcsőházba KAPUTELEFON beépítése javasolt.
Cégünk meg akarja védeni Önt attól, hogy nemkívánatos személyek lépjenek be az épületbe azzal, hogy a főbejáratnál kaputelefonokat szerelnek fel. Ezek a tömbház-kaputelefon rendszerek könnyen kezelhetők, nagyon kellemes felépítésűek és kialakításúak.
Ezek a kaputelefon-rendszerek segítenek korlátozni az épületekhez való hozzáférést, ellenőrizni a hozzáférést, valamint növelni a biztonságot és a kényelmet.
A kaputelefon kiépítésének ára tömbházakként változik, a kívánt kaputelefon rendszertől és a lépcsőházban található lakások számától függően. Tiszteletben tartjuk, hogy minket választ, mi pedig minőségi kaputelefon-rendszer telepítési szolgáltatást nyújtunk Önöknek.

Kapu telefon

A Paravisionsecurity céget 2022-ben alapították, de több mint 20 éves műszaki személyzet (telepítés és szerviz) hatalmas tapasztalata alapján.
A cég az IGPR engedélyével rendelkezik, fő tevékenysége beléptető rendszerek telepítése és karbantartása: kaputelefon és videó kaputelefon, tulajdonosi társulások, lakóvillák vagy különböző épületek felügyeleti rendszerei.
Partnereink nevesek a területen: Electra, Laskomex, Codefon, Genway, Hikvision,Paradox stb.

A szolgáltatási szerződés előnyei

Az Ön kaputelefon rendszerének jobb működése érdekében cégünk számos előnnyel járó szolgáltatási szerződés megkötését javasolja:
Havi és azonnali felülvizsgálatok, hogy a kaputelefonrendszerek tökéletesen működjenek
Korlátlan számú beavatkozás és bármilyen hiba elhárítása nagyon rövid időn belül.
Gyors beavatkozások képzett személyzetből álló szervizcsapatokkal
Cégünk beavatkozhat az elektromágneses zár és a hidraulikus lengéscsillapító cseréjébe, ha azok megsérülnek.
Szolgáltatási szerződés megkötésekor cégünk ingyenes diagnosztikát és nagyjavítást biztosít Önnek.

A cégünkkel kaputelefon szervizelési és javítási szerződést kötő tulajdonos/bérlő egyesületek részére akciós áron, vagy akár ingyenesen CSERÉLJÜK a kaputelefon alkatrészei közül az egyesületi igények és igények szerint:
–    a kaputelefon központi egység cseréje
–   lengéscsillapító cseréje
–   a zár és a botlasztó cseréje

–   az áramforrás cseréje akkumulátorforrásra (ha a blokk áram nélkül marad, a kaputelefon még körülbelül 12 órán keresztül működik)
–   kaputelefon elosztó csere
–   vevő csere
A szolgáltatási szerződés ára a lakások számától és a beépítés korától függően változik

Korszerűsités

Kínálatunk része, a meglévő kaputelefon rendszerek fejlesztése és korszerűsítése kártya olvasókkal, elektromágneses zárakkal és hidraulikus lengéscsillapítókkal

A jelenlegi kaputelefon cseréje, korszerűsítése esetén jelentős kedvezmény, vagy akár ingyenes  kaputelefon rendszer elemeket biztositunk, 24 vagy 36 hónapos szolgáltatási szerződés megkötése esetén a munkadíj ingyenes.

A meglévő vezetékek, elektromágneses yala vagy hidraulikus lengéscsillapítók változatlanok maradhatnak, ha működőképesek.
Egyes kaputelefon telepítéseknél nem mindig szükséges a vezetékeket kicserélni az apartmanokban.
A külső panel mellett a belső állomásokat is lecserélhetjük új, kellemes ,fehér kialakításúakra.