Interfoane blocuri

Instalarea unui sistem de interfon oferă un plus de securitate blocului dvs.
Putem găsi cu ușurință cea mai bună soluție tehnică pentru fiecare cerința specifică a clientului. Datorită resurselor noastre extinse, vă oferim soluții de înalta calitate.

Pentru a limita pe cât de mult posibil accesul străin în clădirea de locuințe, se recomandă instalarea unui INTERFON pentru scara de bloc.
Firma noastră are dorință de a vă proteja de intrarea persoanelor nedorite în blocul dvs. prin montarea la intrarea principala a unor sisteme de interfon. Aceste sisteme de interfoane pentru blocuri sunt ușor de manevrat, având o construcție și un design foarte plăcut.

Aceste sisteme de interfon pentru scara de bloc vă ajută la limitarea accesului în imobile, să puteți controla accesul și să creșteți nivelul de siguranță și confort.

Prețul montării unui sistem de interfon variază de la un bloc la altul, în funcție de sistemul de interfon dorit de dvs. și de numărul de apartamente pe o scară. Respectăm că ne alegeți și vă vom oferi un serviciu calitate pentru instalare a sistemului de interfon.

Interfon

Firma Paravisionsecurity a luat ființă în anul 2022, bazandu-se însă pe o experiență vastă de peste 20 de ani a personalului tehnic (montaj și service).

Compania este licențiată IGPR și are ca obiect principal de activitate instalarea și întreținerea sistemelor de control acces: interfoane și viodeointerfoane, sisteme de supraveghere pentru asociațiile de proprietari, vile rezidențiale sau diverse clădiri.

Partenerii noștri sunt renumiți în domeniu: Electra,Laskomex,Codefon, Genway, Hikvision, etc.

Avantajele unui contract de service

Pentru o mai bună funcționare a sistemului dvs. de interfon,  firma noastră vă recomandă semnarea unui contract de service având numeroase beneficii :

  • Revizii lunare și prompte astfel încât sistemele de interfon să funcționeze perfect 

  • Număr nelimitat de intervenții și remedierea oricărei defecțiuni în timp foarte scurt.

  • Intervenții rapide cu echipe de service alcătuite din personal calificat

  • Firma noastră poate interveni pentru înlocuirea yalei electromagnetice și a amortizorului hidraulic în caz că sunt deteriorate .

  • La încheierea unui contract de service firma noastră vă face o diagnosticare și o revizie gratuită. 

Pentru asociațiile de proprietari/locatari care încheie un contract de service și reparații interfon  cu firma noastră ÎNLOCUIM la prețuri promoționale sau chiar  gratuit  una din componentele de interfon în funcție de cerințele și necesitățile asociației:

–    înlocuirea unității centrale de interfon

–    înlocuirea amortizorului

–    înlocuirea yalei și a butucului

–    înlocuirea sursei de alimentare cu o sursă cu acumulator (atunci când blocul rămâne fară curent electric, interfonul vă funcționa în continuare aproximativ 12 ore)

–    înlocuire distribuitoare interfon

–    înlocuire receptoare

Prețul contractului de service variază în funcție de numărul de apartamente și de vechimea instalației.

Modernizare

Vă oferim  îmbunătățirea și modernizarea sistemelor de interfon existente cu cititor de proximitate, yale electromagnetice și amortizoare hidraulice

În cazul preschimbării sau modernizării instalației de interfon actual aveți reducere semnificativă  sau chiar gratuit la componetele sistemului de interfon, manopera fiind gratuită la încheierea unui contract service pe 24 de luni sau 36 de luni.

Cablajele existente, yala electromagnetică sau amortizorul hidraulic pot rămâne neschimbate dacă sunt funcționale.

La unele instalații de interfon nu este intotdeauna necesar  înlocuirea posturiilor audio din apartamente.

Pe langa panoul exterior mai putem înlocui și posturile de interior cu unele cu un design nou și plăcut de culoare albă.